Liga 1

EXCLUSIV Oltenii cer măsuri dure împotriva arbitrului care are rude la CFR Cluj: "E prea de tot să fim luați peste picior"

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 13 September 2017

Oltenii au reacționat dur după ce GSP.ro a dezvăluit că asistentul Vasile Marinescu, cel care a influențat decisiv meciul CFR Cluj - CSU Craiova 2-1, e nașul lui Cornel Cernea, antrenorul cu portarii de la CFR.

Formația din Craiova a trimis astăzi către CCA și Răzvan Burleanu câte un memoriu în care a solicitat excluderea din arbitraj sau retrogradarea în eșalonul inferior a asistentului Vasile Marinescu.

"Noi n-am făcut iureș referitor la arbitraj, nici înainte de meci și nici chiar după meci, însă ni se pare prea de tot să fim luați peste picior și să fim «făcuți» pe față. 

Știm cazuri de arbitri care-și declară și rudele cele mai îndepărtate care ar putea avea treabă cu ei, dar în această situație nu s-a întâmplat asta, e prea de tot", declară oficialii oltenilor pentru GSP.ro.

Cornel Cernea, antrenorul cu portarii de la CFR Cluj, a recunoscut pentru Gazetă că există o relație de rudenie cu arbitrul Marinescu: "Da, normal că-l cunosc pe Vasile Marinescu. E nașul meu. Mă cunosc cu el de 25 de ani, am stat împreună și la internat, am jucat cu el și la Grivița".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.