Europa League

FCSB - Plzen // Antrenorul cehilor se teme de un stelist: "E cel mai periculos" » Ce spune despre transferurile făcute de Dică: "Nu le va fi ușor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 septembrie 2017

FCSB și Viktoria Plzen se vor duela în această seară în grupele Europa League, după ce s-au întâlnit și în preliminariile Champions League, când echipa roș-albastră a câștigat.

Pavel Vrba, antrenorul cehilor,  a vorbit despre duelul cu formația roș-albastră și despre cum s-a schimbat FCSB de la precedentele două meciuri.

"E adevărat că Steaua s-a întărit, dar jucătorii noi au nevoie de acomodare. Nu va fi chiar atât de uşor să joace la capacitate maximă. Dintre jucătorii steliști, Budescu mi s-a părut cel mai periculos.

În meciul trecut de la București ne-a ieşit un joc bun, chiar dacă Steaua a egalat. Eu sunt optimist. Poate cu altă echipă era mai uşor. E o dezamăgire pentru ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri cu Steaua. Eu mă bucur că suntem într-o grupă europeană.

Trebuie să încercăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut. Pe mine mă interesează mai mult cum jucăm noi", a spus Vrba la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă joi, de la ora 22:05. Meciul este în direct pe ProTV şi TV Telekom Sport.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.