Europa League

VIDEO Arsenal-Koln, AMÂNAT din cauza fanilor » 20.000 de fani ai lui Koln au forțat intrarea pe stadion și au bătut oamenii de ordine

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 septembrie 2017

Arsenal debutează în grupele Europa League împotriva celor de la FC Koln, în aceasta seară. Partida trebuia să înceapă  la ora 22:05, dar suporterii nemților s-au asigurat ca acest meci nu va fi ușor uitat. Din cauza ciocnirilor dintre fani și forțele de ordine, partida a fost amânată o oră. 

UPDATE 22:00 

Deși aveau doar 2800 de bilete alocate, cei 20000 de fani germani au încercat să forțeze intrarea pe stadion. Cei care au reușit să pătrundă s-au luat la bătaie cu oamenii de securitate de pe stadion.

Peste 20.000 de fani ai "țapilor" au luat cu asalt străzile din jurul Emirates Stadium, aruncând sticle, fumigene și luându-se la bătaie cu forțele de ordine.

Poliția londoneză a fost în alertă maximă încă de dimineață. Suporterii au fost grupați în centrul orașului, blocând circulația rutieră pe multe artere. Conflictul a început în momentul în care fanii au început să defileze pe Oxford Street, devastând tot în jur.

20
de ani au trecut de la ultima prezență a celor de la FC Koln în cupele europene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.