Liga 2

FOTO EXCLUSIV Cum arată antrenorul bătut de 8 persoane la un meci din Giurgiu: "Nu se poate bărbieri, e vânăt tot de la piept în sus"

Articol de Răzvan Luţac  —  Friday, 15 September 2017

Antrenorul Marian Dociu, bătut în pauza meciului de juniori ce preceda partida de L4 Prundu - Giganții Vărăști, este încă plin de vânătăi, la aproape o săptămână de la incident

Aseară, acesta a fost fotografiat, pentru GSP.ro, de către președintele echipei, Cătălin Ilie. 

"A fost lovit la cap și dinți. Nu se poate bărbieri încă, este vânăt rău de la piept în sus", a spus conducătorul giurgiuvenilor.

Sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu - Giganții Vărăști, care preceda partida de liga a 4-a, tehnicianul Marian Dociu a fost bătut de 7-8 persoane și lăsat însângerat.

Acesta sărise să își apere un elev luat la palme de un advesar, însă rudele celui din urmă l-au atacat la pauză.

În urma incidentului, Marian Dociu a făcut plângere la Poliție, agresorii au fost identificați, iar AJF Giurgiu a dictat următoarele pedepse:
- Clubul organizator, AS Prundu, la care este legimitat Stoica, a fost amendat cu 1.000 de lei și va disputa următoarele 6 partide pe alt stadion;
- Agresorul, Nicușor Leonard Stoica, a fost suspendat pe o perioadă de doi ani și a primit o penalitate de 800 de lei;
- Președintele clubului, trecut pe foaia de meci drept om de ordine, Gheorghe Tudorache, nu va fi primit pe stadioane timp de 2 luni și va plăti 200 de lei.

Iată aici cele două episoade ale cazului prezentat de GSP.ro:

FOTO Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional. Un antrenor din Giurgiu a fost umplut de sânge de rudele unui fotbalist

UPDATE Ce pedepse au primit cei implicați în cazul antrenorului bătut în Giurgiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.