Nationala

Contra dezvăluie că a discutat ieri cu FRF: "Am avut o întâlnire cu Stoichiță și Vochin" » Replică dură pentru Crăciunescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 septembrie 2017

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că ieri a avut o întâlnire cu Andrei Vochin, consilierul președintelul FRF,  și cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice FRF.

"Ieri am avut o întâlnire cu Stoichiță și Vochin. Nu am stabilit nimic.  A fost un prim contact. M-au întrebat dacă aș fi dispus să preiau naționala și alte 2-3 lucruri. Nu s-a discutat nimic despre contract. Nici 15 minute nu am stat. Eu acum mă gândesc la meciul de mâine, cu CSU Craiova. Vom vedea ce va fi.

Am înțeles că s-a vorbit și cu Rednic și cu alți antrenori. E normal ce fac cei de la FRF. Sunt în contact cu mai mulți selecționeri. 

Sunt fericit că mă aflu printre candidați. Cei de la FRF au vrut să vadă punctul meu de vedere. Mai departe, ei iau această decizie. Trebuie să discute și cu domnul Negoiță. Trebuie ca toată lumea să fie de acord", a spus Contra la conferința de presă.

Contra a avut și o replică pentru Ion Crăciunescu, care a spus că antrenorul dinamovist și Andrei Vochin s-au întâlnit constant în ultima perioadă.

"Crăciunescu a vorbit fără probe. Aceste declarații îmi fac mult rău. Vorbele acestea trebuie spuse cu mult calm și cu probe. Imaginea mea poate avea de suferit. Lumea poate crede că Dinamo a avut rezultate slabe în ultima vreme pentru că eu am fost cu gândul la națională. Nu este adevărat. Eu mă gândesc doar la Dinamo", a adăugat Contra. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.