Nationala

Rednic le-a vorbit belgienilor despre posibilitatea de a prelua naționala României: "După tot ce am făcut în carieră e normal să se întâmple asta"

Rednic trece prin momente grozave la Mouscron în actualul sezon: după șase etape echipa sa este pe locul 3 // FOTO: Raed Krishan

Articol de Justin Gafiuc  —  vineri, 15 septembrie 2017

Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Mouscron, a vorbit pentru prima oară în presa din Belgia despre posibilitatea de a deveni noul selecționer al echipei naționale a României.

"Nu este pentru prima dată când numele meu apare în legătură cu postul de selecționer al României. După tot ceea ce am făcut în carieră ca jucător și antrenor e normal să se întâmple asta, dar înțelegeți-mă, e delicat pt moment să discut acest subiect", a declarat "Puriul" în presa din Belgia. 

Fostul tehnician al lui Dinamo se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Christoph Daum pe banca națională a României.

În vârstă de 55 de ani, acesta a antrenat de-a lungul carierei la Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Giurgiu, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Dinamo și Mouscron.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.