Liga 1

A început războiul psihologic înainte de Derby de România » Dinamo, scoasă din lupta pentru campionat de rivali: "Doar două echipe au șanse la titlu"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 septembrie 2017

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, nu o vede pe Dinamo printre favoritele la titlu. Fostul mare goalkeeper crede că lupta la campionat va fi purtată de FCSB și CFR Cluj. 

"Eu cred că Niculescu ar merita să fie antrenorul lui Dinamo, dacă ținem cont de ce performanțe a obținut la Voluntari în numai câteva luni. A demonstrat deja că e un antrenor foarte bun.

Nu are importanță însă cine o va prelua pe Dinamo. Nu cred că Dinamo este o contracandidată la titlu pentru Steaua.

Cu siguranță în acest an nu se poate bate la titlu. Nu e dur, nu vreau s-o scot și din lupta pentru play-off. În lupta pentru titlu sunt doar două echipe, Steaua și CFR, cu toate că și Craiova a făcut câteva jocuri bune. Nu cred însă că poate ține același ritm", a mărturisit Duckadam la TV Digi Sport.

După nouă etape, FCSB se află pe locul patru, cu 18 puncte, la patru puncte în spatele liderului CFR. Dinamo e momentan în afara play-off-ului, "câinii" situându-se pe locul șapte, cu 11 puncte. 

Derby de România e peste 8 zile, pe 24 septembrie, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.