Nationala

Acuze grave după plecarea lui Daum: "Sunt multe influențe aici! Fotbalul din România e bolnav. Se vorbește mult și nu se face nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 septembrie 2017

Dorinel Munteanu, un susținător al lui Christoph Daum, a vorbit în termeni duri despre demiterea neamțului. Cel mai selecționat român a acuzat faptul că Daum este victima unor interese secrete.

"Sunt multe influențe în România. Este ceva tipic. Trebuie să ai respect, dar în România nu există așa ceva. Fotbalul din România este bolnav! Mulți antrenori au venit și toți au plecat după un sezon. Se vorbește foarte mult, dar nu se face nimic. În condițiile acestea nu poți construi ceva.

Nici măcar Jose Mourinho nu ar putea face ceva in Romania! Eu, încă de la început, i-am spus domnului Daum să aibă grijă. Dar el a crezut în președintele Răzvan Burleanu și vedem toți ce s-a întâmplat.

Aici este o mentalitate diferită față de cea din Germania. Românii nu au deloc răbdare. Domnul Daum a dorit să schimbe echipa, dar oamenii nu au avut răbdare cu el. Dacă nu te califici la Cupa Mondială, pentru ei înseamă sfârșitul", a spus Munteanu pentru presa din Germania

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.