Nationala

Un adversar mai puțin pentru Burleanu la șefia FRF » Era printre favoriți, dar e tranșant: "Nu mă interesează" » Atac dur la Daum: "Nici acum nu îi știe pe jucători"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 septembrie 2017

Ciprian Marica a vorbit despre situația echipei naționale și a declarat că în acest moment nu este interesat de o candidatură la alegerile pentru șefia FRF, din martie 2018, deși era văzut printre favoriți.

"În momentul acesta nu mă interesează o candidatură la președinția FRF. Mă deranjează că în momentul acesta domnul Burleanu nu este sigur de ceea ce a reuși. Vrea, prin diverse tertipuri, să își protejeze funcția. Cred că un fotbalist român are competența necesară să conducă Federația Română de Fotbal", a spus Marica la ProX.

Fostul atacant a vorbit și despre Christoph Daum, fostul selecționer, pe care l-a criticat pentru rezultate avute.

"Mentalitatea a fost cea mai mare problemă pe care a avut-o Daum. Nu s-a pliat pe mentalitatea fotbalistului român. Cred că nici acum nu cunoaște foarte bine jucătorii. Sunt lucruri care mi-au dat de înțeles ca Daum îi știe pe fotbaliști, nu cunoaște mentalitatea și că nu cunoaște fotbalul românesc. Cred că nu a avut nici o conducere care să îl ajute", a adăugat fostul atacant.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.