Liga 1

Dinamoviștii, deranjați de publicul ostil de la Severin: "Nu e în regulă când rivalitatea trece la nivel de ură"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 September 2017

Paul Anton, mijlocașul celor de la Dinamo, a fost scos din sărite de suporterii craioveni, care i-au înjurat pe "câini" pe tot parcursul meciului de la Severin, încheiat 2-2. 

"E normal să-și încurajeze echipa, dar nu e normal să fim înjurați așa. Nu știu dacă atunci când vin la București sunt înjurați așa cum pățim noi aici. Această rivalitate trece la nivel de ură, nu cred că e frumos. Nu cred că oltenii au parte de această ospitalitate când vin la București", a spus Anton la Look TV.

El s-a referit și la subiectul Contra la națională: 

"Noi avem nevoie de Contra, dar dacă e să plece, asta e, ar fi un pas înainte pentru el".

Puștiul Valentin Costache a vorbit și el despre remiza de la Craiova, declarându-se vinovat pentru faza la care a fost eliminat în prelungirile primei reprize. 

"Suntem dezamăgiți, am condus cu 2-0, dar ne-au întors la fel ca data trecută și am ratat victoria. Asta e, trebuie să mergem înainte.

Am fost lovit de Zlatinski și de Bancu la acea primă fază. S-a văzut tinerețea când am luat roșu, lipsa de experiență, îmi pare rău. Ușor-ușor trebuie să cresc, colegii m-au încurajat după această eliminare. 

Nu știu nimic de o plecare a antrenorului, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru. Contra are o dăruire incredibilă, ne e drag de el, ne place cum antrenează, dar oricine și-ar dori să antrenze echipa națională. Decizia e la el, vom vedea ce se va întâmpla", a spus și Costache, la Look TV.

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Dinamo 2-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.