Liga 1

Băluță: "Trebuia să câștigăm cu 5-2, Dinamo e norocoasă"

FOTO: Facebook CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 September 2017

Alexandru Băluță, unul dintre cei mai buni jucători ai lui CSU Craiova, a fost cel care a dat tonul revenirii echipei sale în meciul terminat la egalitate cu Dinamo, scor 2-2. 

După meci, atacantul oltenilor a declarat că CSU ar fi meritat să câștige partida, ba chiar să o umilească pe Dinamo. 

"A fost un spectacol frumos, lumea așteaptă să arătăm cum am arătat în repriza a doua. Dacă începeam la fel de bine meciul, cred că am fi înscris mai mult. Am strâns rândurile după eliminare, dinamoviștii sunt norocoși că au plecat cu un punct de aici. 

Am schimbat sitemul la pauză, am rămas cu Mitriță în atac, iar fundașii noștri au fost mult mai înaintați. Mă bucur că i-am surprins pe dinamoviști, cred că meritam să câștigăm cu 4-2, 5-2, nu s-ar fi supărat nimeni. 

Zlatinski mi-a spus că nu a vrut să-l lovească pe Costache la faza în care a fost eliminat, dar nu are rost să comentez deciziile. Trebuie să-mi văd de jocul meu, așa ar fi corect", a declarat căpitanul oltenilor, la Lookl TV.

Craiova a restabilit egalitatea cu Dinamo prin tânărul Andrei Burlacu (20 de ani), care arată din ce în ce mai mult că e un jucător de viitor în fotbalul românesc. Acesta a comentat remiza cu Dinamo, punând accent pe forța grupului din echipa lui Mangia. 

"Am intrat cu gândul de a-mi ajuta echipa. Am avut o atitudine bună, am arătat că suntem uniți și am luptat până în ultimul moment. Mulțumesc antrenorului pentru șansa acordată, am încercat să-mi fac cât mai bine treaba. Mulțumesc și colegilor care mă ajută. 

Am arătat că suntem o echipă puternică, ne-am mobilizat, ajutați și de suporteri, chiar dacă am fost conduși cu 0-2 și am obținut un egal meritat", a declarat Burlacu, conform aceleiași surse. 

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Dinamo 2-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.