Liga 1

Note GSP » Cei doi fotbaliști care au impresionat în CSU Craiova - Dinamo 2-2 + repetenții partidei

FOTO: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 September 2017

CSU Craiova și Dinamo au oferit sâmbătă seara unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale actualei ediții din Liga 1. Cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2, oltenii revenind după ce au fost conduși cu 0-2.

CSU Craiova a revenit de la 0-2 și a obținut un punct nesperat, ajutată și de oamenii ofensivi ai echipei, care au fost în formă maximă.

Andrei Burlacu, autor al unui gol și al unei pase de gol, a fost notat cu opt, în timp ce Băluță, Gustavo și Mateiu au primit nota șapte.

Zlatinski, eliminat după o intrare urâtă la Costache, a primit cea mai mică notă din echipa oltenilor, fiind notat cu patru.

De partea cealaltă, portughezul Salomao a fost cel mai bun om al echipei lui Contra, primind nota opt. Mult mai activ decât în meciul pierdut cu Timișoara, 1-2, mijlocașul a reușit un gol și o superbă pasă de gol pentru Rivaldinho.

Alți evidențiați ai echipei dinamoviste au fost Penedo, care a avut numeroase intervenții salvatoare, căpitanul Paul Anton, dar și Rivaldinho, marcatorul primului gol al lui Dinamo, și el revenit după o serie de evoluții modeste. Toți trei au primit nota 7.

La polul opus, Costache a primit cea mai mică notă din echipă. La fel ca Zlatinski, dinamovistul a fost eliminat pentru o intrare extrem de dură asupra lui Gustavo, Gazeta notându-l cu patru.

 

 

Citește AICI cronica partidei CSU Craiova - Dinamo 2-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.