Stranieri

Echipa lui Andrei Ivan urcă surprinzător pe locul 2 în Rusia » Krasnodar surclasează cu 5-1 pe Anzhi, în deplasare

Articol de George Titus Albulescu  —  duminică, 17 septembrie 2017

Krasnodar învinge cu 5-1 pe Anzhi Makhachkala, pe terenul acesteia, în etapa a 10-a din Premier League, campionatul Rusiei. Formația lui Ivan este revelația acestui început de sezon, ocupând poziția a 2-a în clasamentul provizoriu, înaintea lui TSKA și Spartak Moscova, conform goal.com.

Echipa lui Igor Shalimov, în care Andrei Ivan a fost doar rezervă, a deschis scorul în minutul 30 prin Smolov, care a profitat de o gafă în apărarea gazdelor. După pauză, dominarea oaspeților a fost totală, iar în minutul 55, suedezul Viktor Claesson a înscris pentru 2-0, după o centrare a lui Shishkin.

Krasnodar a apăsat pe accelerație și în numai 12 minute, a punctat de trei ori prin golurile lui Wamberto (67’, 71’) și Okriashvili (79’). Anzhi nu a putut face față ritmului impus de formația vizitatoare, ea reușind doar să marcheze golul de onoare prin Poluyakhton (77’).

În acest sezon, Andrei Ivan, transferat de la CS U Craiova, a jucat în 2 meciuri din campionatul Rusiei, adunând doar 7 minute în echipa lui Shalimov.

După această victorie, Krasnodar ocupă locul 2 în clasament, cu același număr de puncte 21, ca Zenit St. Petersburg, care are un meci mai puțin disputat. Etapa viitoare, pe 24 septembrie, formația românului va înfrunta acasă liderul, team-ul condus de italianul Roberto Mancini.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.