Liga 1

Ruptură definitivă între Contra și jucători? Problema lui Dinamo după negocierile dintre "Guriță" și FRF; "Nu mai e o voce autoritară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 septembrie 2017

Narcis Răducan, fost conducător la FCSB, a vorbit despre situația de la Dinamo.

Acesta a spus că zvonurile legate de plecarea lui Cosmin Contra la echipa națională provoacă o stare de tensiune în vestiarul dinamovist și antrenorul nu se mai poate impune în fața jucătorilor săi, acestea fiind unele din motivele pentru meciurile slabe ale lui Dinamo.

”În condițiile în care Contra este cu o ureche la Dinamo și cu alta la echipa națională, rezultatul cu CSU Craiova este unul pozitiv. Mesajul lui nu mai poate fi asimilat de jucători. În momentul în care a semnat, nu mai este o voce autoritară la echipa de club. E clar că în momentul în care semnează cu națională trebuie să o lase pe Dinamo. Echipa trebuie să se bazeze 100% pe un tehnician.

E o decizie bună să te gândești la Contra pentru postul de selecționer. Atitudinea lui Contra este exemplul clar. Echipele naționale mai mici au început să aibă rezultate peste calculul hârtiei datorită atitudinii. Contra are latura asta bine definită" a spus Răducan la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.