Liga 1

Trei foști dinamoviști, favoriți să preia banca tehnică a "câinilor" » SONDAJ Cine ar fi cel mai potrivit?

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 septembrie 2017

Așa cum era de așteptat, Cosmin Contra s-a înțeles cu echipa națională, astfel că Dinamo, club aflat în derivă în Liga 1, a rămas fără antrenor.

Vestea este cum nu se poate mai proastă pentru fanii dinamoviști, cu cât derby-ul cu FCSB, echipă aflată în formă și în foame de rezultate pozitive, e la doar șapte zile distanță.

Potrivit ultimelor informații, secundul Jerry Gane urmează să conducă echipa la meciul de joi cu Concordia Chiajna, dar se pare că banca tehnică a "câinilor" e în aer pentru Derby de România, de duminica viitoare. 

Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, și Vasile Miriuță, tehnicianul Concordiei Chiajna, sunt, se pare, favoriți pentru preluarea lui Dinamo. Acestora și se alătură Leo Grozavu, ultima dată la FC Botoșani, acum liber de contract. Oricare din cei 3 ar antrena în premieră echipa din "Ștefan cel Mare", unde au evoluat de-a lungul carierelor de jucători.

Citește și:

Cornel Dinu nu plânge după Contra: "Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat așa ceva!" + Ce antrenor ar alege pentru "câini"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.