Liga 1

Tehnicianul pe care îl preferă Adi Mutu la Dinamo: "E un antrenor modern, îmi place de el"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 September 2017

Adrian Mutu, directorul general din "Ștefan cel Mare", a vorbit despre situația complicată de la Dinamo, echipa având acum postul de antrenor vacant după plecarea lui Contra la națională.

"Briliantul" a oferit detalii despre posibilii înlocitori ai lui Contra la Dinamo. Acesta nu a exclus nici posibilitatea venirii unui antrenor străin. 

"Treaba lui Contra la Dinamo s-a încheiat astăzi. Vom lua o decizie împreună cu Negoiță luni dimineață. Claudiu Niculescu și Vasile Miriuță sunt în vederile noastre, există și posibilitatea unui antrenor din străinătate. Vom analiza împreună, vom lua o decizie pentru a stabili cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo. Eu îl prefer pe Niculescu, dar nu iau eu decizia. E un antrenor modern, a câștigat două trofee și îmi place de el.

Deocamdată avem antrenor, Jerry Gane e un tehnician capabil. Între timp, vom discuta și vom vedea ce antrenor vom pune.

Sper ca echipa să se redreseze, suntem într-o perioadă puțin tulbure. Cred că nici jucătorii nu sunt 100% concentrați din cauza acestei situații cu antrenorul. 

Sunt bucuros pentru Cosmin, mă bucur foarte mult pentru el, cred că Burleanu a luat cea mai bună decizie. Știu ce fel de om și ce fel de antrenor e, cu dorința și motivația pe care le are va ajuta enorm, are o dorință extraordinară de a face treabă", a spus Mutu la TV Digi Sport.

...despre posibilitatea de a-l urma pe Contra la prima reprezentativă: "În momentul de față sunt la Dinamo, nu se pune problema de altceva"

Ultimul antrenor străin la Dinamo a fost Dario Bonetti, care a câștigat Cupa și Supercupa României, în 2012.

"Nu e simplu să găsim o soluție, având în vedere că atât Miriuță, cât și Claudiu Niculescu se află sub contract la echipele lor"Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.