Liga 1

Cornel Dinu nu plânge după Contra: "Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat așa ceva!" + Ce antrenor ar alege pentru "câini"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 septembrie 2017

Cornel Dinu a criticat evoluția lui Dinamo din ultimele două partide ale mandatului lui Cosmin Contra, plecat la națională, și spune că îl consideră cel mai potrivit pentru a prelua echipa pe Leo Grozavu, ultima dată la Botoșani.

"În continuare cred că la Dinamo trebuie un antrenor cu experiență, care să fie legat de suflarea dinamovistă. E vorba și de competență, nu e ușor să iei o echipă din mers, mai ales în situația în care e Dinamo. M-au mirat două episoade. La meciul cu Timișoara (n.r. 1-2), Dinamo n-a avut nici o ocazie în repriza a doua. Apoi, retragerea în apărare de la Craiova (n.r. scor final 2-2), cu gol și om în plus. Golurile lui Dinamo au fost date pe mari greșeli ale apărării Craiovei. Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat să existe perioade în care echipa adversă să domine flagrant 30 de minute, cu ocazii fantastice, cum au fost cele scoase de Penedo.

Favoriți, din punctul meu de vedere, pentru a prelua echipa sunt Miriuță și Grozavu. Dacă luăm în calcul situația contractuală, mi se pare că Grozavu e cel mai potrivit", a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.