Liga 1

VIDEO Dinamoviștii s-au revoltat după scandalul de la finalul meciului cu CSU Craiova: "A vrut să-l lovească pe Bokila și m-a lovit pe mine! Erau 70 de oameni pe culoar"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 septembrie 2017

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre scandalul de la finalul meciului CSU Craiova - Dinamo 2-2, relatând cum a fost lovit de unul dintre jucătorii olteni. 

"Eu fac așa mereu, adică mereu îmi aștept jucătorii înainte să intre la vestiare, pe tunel. Bokila a avut un dialog cu un jucător de la Craiova, eu eram cu spatele și un alt jucător de la Craiova, care probabil a vrut să-l lovească pe Bokila, m-a lovit pe mine, după care s-a creat acel meleu, cu toți jucătorii.

M-am enervat și eu până la urmă, pentru că eu nu voiam decât să discut cu jucătorii, nu doream să mă cert cu nimeni.

Din păcate, la Severin, rivalitatea sportivă dintre cele două echipe a depășit de mult limitele bunului simț. Ca să nu mai spun că la pauză erau 70 de oameni pe culoar, între cele două vestiare, penibil!", a declarat Ionel Dănciulescu, conform TV Digi Sport.

VIDEO cu scandalul de la finalul meciului de la Severin

Citește și: Scandal după CS U Craiova - Dinamo, la intrarea pe tunelul de la vestiare » Bokila și Dănciulescu, printre protagoniști

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.