Liga 1

Iuliu Mureșan a început războiul cu FCSB: "Vreau să câștigăm din penalty! Becali știe doar să pună presiune pe arbitraje"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 septembrie 2017

CFR Cluj și FCSB se vor duela joi în derby-ul etapei a 11-a, iar cele două mari rivale au început deja războiul la nivelul declarațiilor.

După ce Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu, numindu-l "Dan Penalty", Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a pus că vrea ca echipa sa câștige meciul cu FCSB după o lovitură de la 11 metri.

"Ca să glumesc puțin, mi-ar plăcea să câștigăm meciul cu FCSB dintr-un penalty. Vreau să fie un meci greu, câștigat pe final, cu un penalty. O să fie un meci greu. Steaua are un lot valoros. Becali știe doar să pună presiune pe arbitri. Eu am emoții pentru calificarea în play-off. Nu este ușor", a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

CFR Cluj - FCSB se joacă joi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

"Obiectivul nostru a fost să luăm cele trei puncte, nu ne-a interesat modul în care jucăm. Am jucat prost, dar e dificil să joci bine pe acest teren sintetic.

Mă bucur că am luat cele trei puncte, dar important e că a câștigat echipa, nu că am marcat eu. Contează mai puțin că am câștigat din penalty. E munca noastră în joc, doar noi știm cât alergăm pentru a obține punctele.

Urmează meciul cu FCSB, o adevărată canditată la titlu, va fi cu siguranță un meci foarte interesant"
Ciprian Deac după meciul cu Chiajna, 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.