Campionate

Încă o vedetă a lui Real Madrid și-a prelungit contractul » Fotbalistul a semnat până în 2022

Foto: Reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  Monday, 18 September 2017

Dani Carvajal a semnat o nouă înțelegere cu Real Madrid pentru încă cinci ani. El a devenit al treilea jucător al echipei ”Los Blancos”, după Isco și Marcelo, care și-a reînnoit contractul în această săptămână.

Fundașul dreapta spaniol a venit pe ”Santiago Bernabeu” în 2013 de la Bayer Leverkusen, iar de atunci el a îmbrăcat de 165 de ori tricoul ”galacticilor”.

Trio-ul format din Carvajal,Isco și Marcelo a câștigat de trei ori trofeul Champions League, titlul în La Liga, dar și Campionatul Mondial al Cluburilor, în 2014 și 2016.

Real Madrid încearcă să-și păstreze fotbaliștii-cheie din actualul lot al lui Zinedine Zidane, în ciuda faptului că în prezent ocupă doar locul 4 în campionatul spaniol, la patru puncte de liderul Barcelona.

Dubla lui Cristiano Ronaldo și reușita lui Sergio Ramos, din meciul cu Apoel Nicosia din startul grupelor Champions League, au demonstrat că nu sunt probleme pentru echipa de pe ”Santiago Bernabeu”.

Dani Carvajal, în vârstă de 25 de ani, este cotat la 32 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a fost un om de bază al echipei lui Zidane, în ultimul sezon, iar în actualul campionat a jucat ca titular în toate cele 4 meciuri din La Liga.

Surse: thesun.co.ukbbc.com

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.