Liga 1

Se încinge Derby de România! Dinamoviștii îi dau o replică acidă lui Duckadam: "Am văzut și anii trecuți diferența"

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 18 septembrie 2017

Dinamoviștii au început de astăzi pregătirile pentru Derby de România de duminică, iar Ionel Dănciulescu a anunțat că s-au vândut deja 3.000 de bilete din cele 8.600 alocate "câinilor" la meciul cu FCSB.

Helmuth Duckadam declarase că roș-albii nu pot pune probleme echipei sale în lupta la titlu, iar directorul sportiv al lui Dinamo a replicat astăzi: "Am văzut și anii trecuți diferența dintre cele două loturi la partidele directe! Știți că n-am mai pierdut în fața lor de mult timp. Cine investește cel mai mult nu garantează și victorii sau trofee. Vedem la meciul direct ce va fi", a declarat Dănciulescu.

"Nu are importanță însă cine o va prelua pe Dinamo. Nu cred că Dinamo este o contracandidată la titlu pentru Steaua. Cu siguranță în acest an nu se poate bate la titlu. Nu e dur, nu vreau s-o scot și din lupta pentru play-off. În lupta pentru titlu sunt doar două echipe, Steaua și CFR, cu toate că și Craiova a făcut câteva jocuri bune. Nu cred însă că poate ține același ritm"Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB, la TV Digi Sport

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică de la ora 20:30, pe Arena Națională, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.