Liga 4

Lovitură dură pentru Steaua Armatei » Anunțul care le dă planurile peste cap: "Nu se mai poate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 septembrie 2017

CSA Steaua s-a înscris în Liga a 4-a și are un început perfect de sezon, fiind lider după 3 etape, cu punctaj maxim și cu un golaveraj de 25-0, și favorită la promovare.

Totuși, Steaua Armatei primește o veste proastă. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a declarat că echipa nu poate juca în Liga 1 din cauza statutului. În plus, nici în Liga a 2-a nu va putea să evolueze echipa antrenată de Ion Ion, pentru că și Liga a 2-a va deveni profesionistă.

"În condiţiile actualei legislaţii, CSA Steaua nu ar putea juca în Liga 1, acolo unde avem o ligă profesionistă. Şi cum foarte curând va fi şi Liga a 2-a profesionistă, un club de drept public, cum este CSA Steaua, nu poate participa.

Pentru a participa, CSA Steaua trebuie să îşi schimbe statutul de organizaţie de drept public. Trebuie să devină organizaţie non-guvernamentală sau societate pe acţiuni", a spus Justin Ștefan la conferința de presă de azi.

Citește și: Schimbare de regulament la LPF înainte de alegeri: "Ne-am inspirat de la Președinție" » Modul în care cluburile din Liga 1 pot primi mai mulți bani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.