Nationala

Un "tricolor" sare în apărarea lui Daum: "A pus în slujba naționalei toate cunoștințele pe care la avea. Ideea cu împinsul autocarului a fost alta"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 septembrie 2017

Nu toți stranierii de la națională au împărtășit animozități cu selecționerul Christoh Daum, așa cum a fost cazul lui Gabriel Torje, un aprig contestatar al selecționerului neamț.

Adi Popa, mijlocașul celor de la Reading, i-a luat apărarea lui Daum, lăudându-i acestuia munca depusă la prima reprezentativă. 

"Daum a încercat să facă lucruri bune la națională, a pus în slujba naționalei toate cunoștințele pe care le avea, a încercat să califice echipa la CM 2018. Dânsul a venit cu ceva lucruri din străinătate.

Jucând afară, îi înțeleg acum altfel pe antrenorii străini. Daum a încercat să dea totul, a vrut să aibă rezulate cât mai bune. Din păcate, rezultatele au fost cele care au fost și s-a ajuns aici", a mărturisit Popa, la TV Digi Sport.

"Motoreta" a comentat și declarațiile lui Gabi Torje, cel care a stârnit numeroase comentarii după ce a povestit o scenă care a avut loc la echipa națională înaintea meciului tur cu Muntenegru (1-1), când Christoph Daum i-a pus pe tricolori să tragă un autobuz pentru a crește coeziunea grupului. 

"Faza cu autocarul a fost una motivațională, scopul a fost să ne facă să muncim împreună. Doar împreună puteam muta acel autocar, nu doar câțiva dintre noi. Ăsta era scopul, împreună am reușit. Psihologic vorbind, a fost o idee ok", a adăugat Adi Popa

"Sunt sigur că voi avea o discuție cu selecționerul Cosmin Contra dacă voi începe să fiu titular meci de meci la Reading" Adi Popa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.