Liga 1

Ionuț Popa, dezlănțuit după eșecul cu echipa Primăriei Voluntari: "Să fie băgați la pușcărie cei care finanțează sportul din bani publici!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 septembrie 2017

Antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, a reacționat nervos în fața reporterului TV Telekom Sport, după eșecul echipei sale de la Ploiești cu Voluntari, în prelungiri, scor 0-1. 

"Cum dracu să nu fiu supărat? Tu ce ai face în locul meu? Am fost niște tâmpiți, o înfrângere pentru tâmpiți. Trebuie să ai sânge în instalație să scoți mingea de acolo.

E și oboseala de vină, dar ce să fac acum? Să-i aduc cu bicicleta? Sunt obosiți băieții, dar ce să facem? Dacă asta e situația. Nu a intervenit nicio relaxare, dar sunt niște condiții care trebuie înlăturate la echipă, pentru că altfel nu putem face nimic.

Dacă nu rezolvăm o problemă cu stadionul până la meciul cu Craiova, trebuie să jucăm la Cluj. E acea problemă legată de crainic și comentator, cabinele. Cer să fie băgați la pușcărie cei care finanțează sportul din bani publici. Pentru că la Timișoara e ilegal, la noi nu se poate!", a zis Ionuț Popa la Telekom Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.