Liga 1

Pe cine propune Mangia la "națională", după succesul spectaculos cu Sepsi, și ce îl nemulțumește pe italian

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 septembrie 2017

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a vorbit despre meciul pe care echipa sa l-a câștigat pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-2. Are anumite lucruri care îl nemulțumesc, dar e bucuros că echipa sa a reușit să se impună. 

"Este adevărat, am avut ocazia să închidem meciul și ei ne-au egalat. E bine că am revenit apoi. A fost un meci dificil, pe un teren pe care se câștigă greu. Echipa noastră poate înscrie multe goluri, nu am dubii, mă dezamăgește însă faptul că am primit două goluri.

Nu trebuie să mai primim atât de ușor gol. Sunt doi jucători, Bancu și Mitriță, e și Băluță, pot fi oricând soluții pentru națională. Avem mulți jucători buni, dar selecționerul decide.

Aștept un meci bun, frumos, între CFR și FCSB. Asta e bine pentru campionat, să fie meciuri spectaculoase", a zis Devis Mangia pentru Look TV. 

Dacă Băluță nu a jucat astăzi, Bancu și Mitriță au fost printre cei mai buni oameni ai oaspeților la Brașov. Primul a marcat pentru 3-2, iar al doilea a încântat prin fazele realizate, reușind un superassist la golul de 1-0 al lui Burlacu. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.