Stiri nebune

FOTO Revista franceză Madame Figaro a photoshopat o fotografie cu Emily Ratajkowski

+3 Foto
Emily Ratajkowski ► Foto: hepta.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 septembrie 2017

În timp ce unele vedete merg la medicul estetician şi îşi modifică în photoshop unele fotografii pentru a fi perfecte în faţa admiratorilor, Emily Ratajkowski a intrat în conflict cu celebra revistă franceză Madame Figaro, care a retușat digital fotografia cu ea de pe copertă.

Fotomodelul american în vârstă de 26 de ani a scris pe contul de Instagram că este foarte supărată şi i-a acuzat pe francezi că au retușat digital coperta revistei, unde buzele și bustul ei apar mai mici decât în realitate. "Sunt foarte dezamăgită să-mi văd buzele și sânii micșorați în photoshop pe această copertă", a scris Ratajkowski.

Conducerea revistei Madame Figaro nu a dorit să comenteze acuzaţiile făcute de Emily. Interesant este faptul că legea din Franţa obligă toate publicaţiile ca de la 1 octombrie să includă mențiunea "fotografie retușată" atunci când trupul unei femei este modificat digital pentru a-i rotunji sau micșora formele.

Emily Ratajkowski a devenit faimoasă datorită videoclipul "Blurred lines" din 2013 şi este la ora actuală foarte bine cotată ca fotomodel. A apărut şi în două filme, "Entourage" şi "Gone Girl". Fotografia din Madame Figaro amintește că Emily Ratajkowski a avut de multe ori de suferit de pe urma unei "ciudate forme de discriminare" din cauza formelor sale "prea feminine".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.