Auto

Vă place?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Primele imagini reale cu Dacia hatchback au apărut pe internet. Maşina a fost fotografiată la Piteşti şi va fi lansată peste nici o lună la Geneva

Mult aşteptatul hatchback, primul din istoria mărcii Dacia, a fost surprins pentru prima dată. Imaginile cu misterioasa maşină au apărut în premieră pe forumul daciaclub.ro. Întîmplător sau nu, ultimul produs al mariajului româno-francez era postat în poarta fabricii de la Mioveni. Pînă la lansare mai e puţin, 4 martie fiind prima zi a Salonului Auto de la Geneva, dar românii ard deja de nerăbdare să vadă noua Dacie, care va avea multe în comun cu modelul Renault Sandero, lansat acum 3 luni.

La prima vedere, modificările sînt minore. Practic seamănă ca o lacrimă cu Sandero. Parcă grila e mai simplă decît modelul brazilian. Hatchback-ul are însă cîteva puncte forte faţă de modelul Logan. În primul rînd e mai mic şi se va descurca cu siguranţă mult mai bine în aglomeraţiile urbane. Faţă de sedan, criticat pentru aspectul uşor cubic, hatchback-ul e rotunjor. Au dispărut şi spoilerele din plastic parţial vopsite ale Loganului şi ăsta e un lucru bun. Despre interior nu ştim mare lucru. Se zvoneşte că plasticele folosite sînt de o calitate mai bună, iar designul e mai modern.


Motorizările oferite vor proveni de pe Logan, deşi pe piaţa braziliană maşina este oferită cu o gamă variată de propulsoare. Normal, sigla lipseşte de pe maşina surprinsă. Cum se vanumi? Doar cei de la Mioveni ştiu acest secret. Nici cît va costa nu s-a aflat. Din cîte se pare va avea un preţ superior sedanului. Nu cu foarte mult probabil.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.