Stranieri

VIDEO Deja vu! Maxim retrăiește la Mainz coșmarul de la Stuttgart

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 21 septembrie 2017

Alex Maxim a fost introdus abia în prelungirile meciului din ultima rundă, după ce Hoffe a luat conducerea pe tabelă. Nu mai jucase din etapa a doua, de la acel 0-1 cu fosta sa echipă. 

Mijlocașul de 27 de ani a devenit jucător de minutul 90+3 la Mainz. Când nu mai era nimic de făcut în meciul cu Hoffenheim (2-3), miercuri seară, atunci și-a adus aminte de el și antrenorul Sandro Schwarz.

Practic, în numai 5 etape scurse din noul sezon, mijlocașul de 27 de ani a ajuns să retrăiască coșmarul îndurat aproape 4 ani și jumătate la VfB Stuttgart.

Rezumatul meciului Mainz - Hoffenheim 2-3:

S-a tăiat

Și ce bine începuse la noul său club! Campionul pregătirilor, lăudat de antrenor, "va fi decarul meu", și, grație celor 4 limbi străine pe care le vorbește, liantul unei echipe cosmopolite. Degeaba. Când a început campionatul, românul s-a tăiat. Două evoluții modeste, cu Hanovra și la Stuttgart, în fața fostei echipe, l-au expediat direct pe bancă.

Spectator

E adevărat că împotriva lui Leverkusen (3-1), la singura victorie a roș-albilor în Bundesliga 2017-2018, Maxim a lipsit din cauza unei gripe. Însă pe Allianz Arena, deși Mainz a fost o jucărie în mâinile campioanei (0-4), a asistat la "măcel" de pe bancă. Iar miercuri seară a făcut, practic, același lucru. Ceea ce lasă senzația că românul și-a cam isprăvit creditul în ochii antrenorului. Deja! 

1 minut a jucat Maxim miercuri la 2-3 cu Hoffenheim. În total a bifat 138 de minute în 5 etape

3.000.000 €a dat Mainz ca să-l ia pe Maxim de la VfB Stuttgart. Are contract pe 4 ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.