Liga 1

CFR Cluj - FCSB // Iuliu Mureșan încinge spiritele înaintea derby-ului: "Dacă vor fi greșeli, să fie în favoarea noastră"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 septembrie 2017

După acuzațiile la adresa arbitrajului, aduse de Mihai Stoica și Gigi Becali înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, Iuliu Mureșan a glumit și a afirmat că, în cazul în care vor fi erori, și-ar dori ca acestea să-i avantajeze pe clujeni. 

"Eu îmi doresc să câștig, poate și din penalty, face parte din joc. Importantă e victoria. Eu înțeleg că vor să transmită un mesaj psihologic arbitrilor, pentru că mesajul era pentru arbitri, nu pentru noi.

Tot ce a reproșat Mihai Stoica nu e un reproș la adresa clubului CFR Cluj. Nu noi arbitrăm. Eu nici nu știu unde este sediul CCA, acestea sunt povești. Îmi doresc un meci fără greșeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie în favoarea noastră", a spus președintele CFR-ului, la TV Digi Sport.

Iuliu Mureșan a adăugat că la meciul din Gruia vor asista aproximativ 16.000 de fani, biletele fiind epuizate cu aproximativ o zi înainte de ora jocului. 

Citește și: Război total! MM și Gigi au pus tunurile pe clujeni și insinuează jocuri de culise: "Arbitrii abia așteaptă să acorde penalty-uri pentru CFR" + "Au legăturile acelea vechi!"

  • CFR Cluj - FCSB se joacă joi, 21 septembrie, de la ora 21:00. Duelul va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.