Campionate

Un nou scandal de dopaj e pe cale să zguduie lumea fotbalului

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 21 septembrie 2017

Fundașul croat Darijo Srna (35 de ani), fostul căpitan al lui Mircea Lucescu la Șahtior, ar fi ieșit "pozitiv" la controlul antidoping efectuat după meciul ucrainenilor cu Napoli (2-1).

UEFA nu confirmă. Deocamdată. Dar ziarele ucrainene au aflat că Darijo Srna a picat testul antidoping efectuat la finalul meciului cu Napoli (2-1), din grupele Ligii Campionilor.

Căpitan al lui Șahtior încă de pe vremea lui Mircea Lucescu (2004-2016), fundașul croat n-a fost utilizat de antrenorul Paulo Fonseca în partida imediat următoare, contra lui Cernomoreț, în campionat. Ceea ce a trezit imediat suspiciuni.

"A fost decizia mea de a-i roti pe unii jucători și am considerat că Darijo are nevoie de-o pauză de odihnă", le-a explicat Fonseca jurnaliștilor, făcând trimitere și la vârsta jucătorului, care are 35 de ani. Degeaba. Dacă informația vehiculată în presă se confirmă, Srna riscă o suspendare de mai multe luni. 

2003 e anul în care Srna a venit la Șahtior. A bifat 526 de partide și a dat 49 de goluri pentru ucraineni în toate competițiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.