Liga 1

Hagi compară Viitorul cu Real Madrid :) » Jucătorul remarcat în victoria la scor de azi: "Se vede că e cu un pas în fața tuturor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 septembrie 2017

Gică Hagi e mulțumit de rezultatul echipei sale din meciul cu Juventus, scor 3-0. Compară rezultatele echipei sale din acest sezon cu cele ale celor de la Real Madrid, spaniolii fiind într-un moment deloc fast după ce au câștigat titlul și UEFA Champions League. 

"Ce s-a întâmplat cu noi în trecut a fost o minune, ceva neprevăzut. Când ajungi să fii campion, e greu după aceea. Vedeţi Real Madrid acum prin ce pasă trece, nimic nu e întâmplător.

Probabil şi la noi sunt lucruri normale. Nici noi n-am fost atenţi, dar încercăm să ne redresăm să revenim iar, să avem încredere, să avem curaj, să jucăm un fotbal bun", a zis Hagi la TV Telekom. 

...despre echipă: "E una din cele mai talentate generații ale noastre din academie. Toţi au câte 5-6-7 ani în academie, sunt şcoliţi bine, sunt formaţi bine, e doar o chestiune de timp. Avem minimum zece jucători cărora trebuie să le dau minute, să le găsesc spaţiu. Sunt mulţi, uşor-uşor o să formăm o echipă foarte frumoasă".

...despre evoluția lui Cristi Ganea: "Ganea, cel mai bun de pe teren. Se vedea că e un pas înaintea tuturor, chiar dacă a jucat mijlocaş. Un jucător polivalent, care a crescut enorm şi mă bucur pentru el". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.