Liga 1

FOTO Nu se poate controla! Comportament scandalos al lui Alibec, după ce a fost schimbat în derby-ul cu CFR

FOTO: Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 September 2017

Deși a promis în repetate rânduri că va renunța la gesturile sale nervoase pe care le comite în timpul meciurilor, Denis Alibec nu s-a putut stăpâni nici în timpul partidei de joi seara cu CFR Cluj, încheiată 1-1.

Fără nicio realizare pe parcursul primei reprize, căpitanul steliștilor a văzut "galben" în minutul 41, după ce a degajat nervos o minge, enervat de o decizie a arbitrului Ovidiu Hațegan. 

Apoi, după ce a fost înlocuit în minutul 84 cu Gnohere, Alibec a cedat nervos din nou, arătându-le fanilor clujeni de la tribuna I semne obscene. 


*FOTO: Captură (Click pe imagine pentru zoom)

Alibec a avut o prestație ștearsă în derby-ul cu CFR Cluj, singura lui realizare fiind contribuția pe care a avut-o la reușita superbă a FCSB-ului: Denis l-a văzut bine pe Dennis Man, iar fotbalistul adus de la UTA l-a lăsat unu la unu pe Budescu cu Arlauskis. Mijlocașul venit de la Astra a tras puternic, pe jos, mingea a lovit bara și a intrat în plasă.

"Alibec a fost înjurat non-stop. Ar trebui protejate cumva băncile de rezervă. Nu poți înjura un fotbalist în halul ăsta. El a răspuns într-un moment în care era nevos" MM Stoica

Vezi și: N-a învățat nimic! Alibec a comis-o și cu CFR

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

Gigi Becali își desființează jucătorii după 1-1 cu CFR Cluj: "M-am convins! Doamne ferește!". Încă un fotbalist e OUT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.