Campionate

VIDEO Zenit scoasă din Cupă de o divizionară secundă, Mancini dă vina pe arbitru! » Fostul dinamovist Mevlja a luat "roșu" în minutul 11

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 22 septembrie 2017

Concitadina Dinamo Petersburg a învins liderul Zenit în șaisprezecimile Cupei Rusiei după prelungiri (3-2). "Arbitrul a făcut praf meciul. Chiar și în zece oameni, am egalat de la 0-2. A fost ca o victorie”, a declarat Roberto Mancini antrenorul italian al rușilor. 

Sezonul trece, obiceiurile rămân. Nu numai Mircea Lucescu se plânge de arbitraje și găsește alibiuri pentru eșec la Zenit. A venit rândul lui Roberto Mancini să acuze, după ce liderul din Rusia s-a făcut de rușine joi în Cupă, eliminat chiar pe Krestovski (2-3) în faza "16"-imilor" de Dinamo St. Petersburg, locul 3 în liga a doua!

"Arbitrul a făcut complet praf meciul. Ne-a dat afară repede un jucător, dar tot am reușit să revenim de la 0-2. Am dominat apoi și ne-am creat ocazii, ce puteam mai mult? E ca o victorie pentru noi. Păcat, doream să ajungem în finală", a declarat antrenorul italian.

Mevlja, fostul fundaș dinamovist, cumpărat de la Rostov, a văzut "roșu" după doar 11 minute, iar divizionara secundă a condus la pauză cu 2-0, Kulișev (37) și Barsov (43). Zenit a făcut 2-2 în trei minute, prin Paredes și Poloz (60-62), dar penaltyul lui Kulișev (111) a răpus-o!

0-4
a fost rezultatul cu care Zenitul lui Mircea Lucescu pierdea pe 27 octombrie în "optimile" Cupei Rusiei cu Anji, la Mahacikala

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.