Liga 1

Mangia explică de ce i-a cerut socoteală lui Claudiu Niculescu la finalul meciului CS U - Voluntari » Săgeţi către oamenii de la LPF

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 September 2017

Devis Mangia, tehnicianul celor de la CS U Craiova, a avut un dialog mai aprins cu Claudiu Niculescu la finalul meciului pe care oltenii l-au încheiat la egalitate, 1-1 cu Voluntari şi susţine că ar fi auzit "cuvinte în plus" rostite de tehnicianul român.  

"Nu, nu s-a întâmplat nimic urât, mi s-a părut că am auzit ceva cuvinte în plus. Nu e nicio problemă cu el", a spus Mangia la Look TV. Vezi aici reacția lui Niculescu!

Acesta a adăugat că echipa sa ar fi trebuit să câştige partida cu Voluntari și a criticat modul în care LPF a stabilit meciurile din calendarul competiţional.

"Nu am făcut un meci mare. Era un meci pe care l-am fi putut câştiga, dar pe care acum îl luăm ca pe o lecţie să creştem. Am făcut erori şi trebuie să învăţăm din ele.

Sperăm ca următoarea dată când se va face calendarul de joc să fie mai atenți, am avut trei meciuri în 6 zile. E dificil să joci aşa. Cred că merităm un anume respect. Urmează trei meciuri în deplasare, dar va fi câte unul pe săptămână, vom avea timp să ne pregătim", a adăugat tehnicianul italian.

"Antrenorul gazdelor m-a certat, nu știu ce voia. Probabil era nervos că au fost acele trageri de timp în prelungiri. Mi-a zis ca dacă am ceva să-i reproșez să vorbesc în italiană. Eu vorbesc italiană, dar el vorbește românește?"
Claudiu Niculescu, antrenor Voluntari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.