Liga 1

EXCLUSIV MM Stoica a uitat de cearta cu Alibec! Declarații măgulitoare pentru căpitanul FCSB și Budescu: "Să se vorbească mai mult despre asta"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 23 septembrie 2017

Mihai Stoica a uitat de cearta cu Denis Alibec și îl laudă pe acesta pentru calitățile pe care le are. Și Budescu este printre preferații lui MM. Oficialul roș-albaștrilor le ia apărarea celor doi fotbaliști ai FCSB-ului, contestați mult pentru lipsa de constanță din acest sezon și pentru comportamentul din timpul partidelor. 

- Cât de greu îi este unui antrenor să lucreze cu unii dintre cei mai buni jucători pe care îi are fotbalul românesc în acest moment?
- Teoretic, mult mai ușor decât unui antrenor care are un lot format din jucători fără valoare.

- Alibec, Coman, Budescu sunt jucători cu caractere dificile. V-ați temut că vestiarul poate "exploda" când se strâng la un lot atâtea vedete?
- Aparenţele înșală. Budi e diferit doar pentru că e cel care aduce buna dispoziție mereu, iar Coman este un copil foarte deschis și simpatic. Și Denis e un jucător de grup, e un tip spiritual. El are o problemă doar cu reacțiile din timpul meciurilor. Obsesia pentru victorie și pentru evoluțiile lui, pe care și le dorește mereu foarte bune, îl împiedică să-și cenzureze reacțiile. Când nu-i iese jocul, e o bombă cu ceas!

- În 20 și ceva de ani chiar nu s-a mai întâmplat să vă vorbească cineva ca Alibec? Niciun jucător care să fi țipat la dumneavoastră?
- Nimeni, niciodată!

- Toată lumea îl critică pe Alibec pentru comportamentul său din teren. Chiar nu există nicio măsură care să-l poată liniști?
- Se face cam mare caz pe tema asta. Prefer să se discute mai mult despre instrucția pe care a făcut-o cu internaționalii lui Plzen sau despre faptul că l-a ridiculizat pe Matthieu de câteva ori în play-off UCL.

FCSB - Dinamo este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSPS.RO. 

Citește întreg interviul cu Mihai Stoica din ediția tipărită și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.