Liga 1

EXCLUSIV Un fotbalist de bază de la FCSB și-a prelungit contractul! Superdeclarația lui MM legată despre analiza mandatului lui Daum + pe cine ar fi văzut selecționer și totul despre Planici

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 23 septembrie 2017

 MM Stoica a anunțat că Marko Momcilovici și-a prelungit contractul cu FCSB, primind un salariu mai mare. A dezvăluit cum a fost adus Bogdan Planici și ce se întâmplă cu Arthur Jorge. 

- Nu i se face o mare nedreptate lui Momcilovici că e rezervă, cum s-a întâmplat cu Plzen și cu CFR, având în vedere prestațiile lui constant bune din sezonul trecut și din startul acestui sezon?
- Nu i se făcea o mare nedreptate lui Isco la Madrid? Marko se antrenează extraordinar și nu va juca doar în meciurile considerate de diletanți mai puțin importante. În plus, el tocmai și-a prelungit contractul, pe un salariu mai mare decât cel pe care-l primea până acum.

- Cum ați ajuns la varianta Planici, unde l-ați văzut?
- Am urmărit zeci de fundaşi centrali. Bogdan ne-a plăcut și a fost primul pe lista noastră. L-am văzut inclusiv în "dubla" cu Ruzomberok din Europa League. Era liderul unei echipe importante din Serbia și ne bucurăm că a venit.

- Transferul lui Artur Jorge îl considerați un eșec? Cine l-a propus, cum l-a transferat Steaua?
- Artur este împrumutat de la Sporting Braga. Din păcate, când noi l-am contactat prima dată, el a ales să meargă în Belgia. A venit târziu, după o lungă perioadă de inactivitate, după câteva zile agitate și a dat dovadă de caracter, acceptând să joace deși nu era pregătit, nu-și cunoștea nici coechipierii după nume. N-a fost foarte profesionist din partea noastră să folosim un jucător care a efectuat o singură ședință de pregătire cu echipa, dar s-a decis să sacrificăm meciul cu Juventus. Nu poți considera un eșec împrumutul unui jucător care a evoluat un singur meci!

3 declarații ale lui MM despre: 

Ordinea contracandidatelor la titlu dintre CFR, Craiova și Dinamo?
- CFR, CFR și CFR!
Alte variante înaintea lui Contra ca selecționer?
- Cosmin Olăroiu.
Credeți că experimentul Daum a fost unul complet nereușit?
- Analiza experimentului Daum în formula tipărită a GSP ar însemna defrişări masive. Eu iubesc pădurile patriei.

"De cine îmi pare cel mai rău că n-a semnat cu Steaua dintre jucătorii pe care i-am avut pe listă în vară pentru a-i aduce? De Băluţă"  Mihai Stoica, manager general FCSB 

"Nu mai ştiu exact care a fost primul Steaua - Dinamo pe care l-am văzut. Ştiu doar că aveam un televizor Grigorescu, cu lămpi. Dacă nu-l porneam când ieșeau jucătorii la încălzire, pierdeam începutul meciului" Mihai Stoica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.