Liga 1

EXCLUSIV Cornel Dinu, nemulțumit de felul în care este tratat: "Vă dați seama unde s-a ajuns dacă trebuie să dau bani ca să intru și să ies de la Dinamo"

Articol de Victor Vrînceanu  —  duminică, 24 septembrie 2017

FCSB și Dinamo se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul Ligii 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cornel Dinu a fost sâmbătă la antrenamentul "câinilor" pentru a-i ura baftă lui Vasile Miriuță.

"Am  fost la antrenamentul lui Dinamo pentru a-l felicita și pentru a-i ura baftă lui Vasile Miriuță. Mi-a luat un sfert de oră să ies din parcul Dinamo. E plin de bariere unde plătești 2 lei pe oră. Scoți bonuri, le plătești nu știu unde și te duci la ghișeu. Securitate maximă! E o combinație de lagăr cu Checkpoint CharlieVă dați seama unde s-a ajuns dacă trebuie să dau bani ca să intru și să ies de la Dinamo.

În altă ordine de idei, dacă dinamoviștii vor sta în picioare din punct de vedere fizic și mental, vor bate Steaua. Sunt sigur de asta. Sper să iasă din apărare mai repede decât am ieșit eu ieri din Checkpoint Charliet Dinamo. Altfel le va fi greu", a spus Cornel Dinu pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.