Liga 1

Becali recidivează! Schimbarea ordonată la pauza derby-ului cu Dinamo » E al 15-lea meci în care FCSB face o modificare după 45 de minute

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 septembrie 2017

După o primă repriză cu Dinamo în care a avut o evoluţie ştearsă, Denis Alibec a fost înlocuit la pauza meciului cu Dinamo, iar în locul său a fost introdus pe teren Harlem Gnohere.   

Alibec nu a dat semne că ar fi accidentat, astfel că motivul schimbării a fost cel mai probabil jocul său dezamăgitor. Din cele 17 meciuri jucate până acum, în 15 FCSB a schimbat măcar un jucător la pauză!

De multe ori, a fost vorba de o intervenţie din lojă, prin care Gigi Becali a dictat scoaterea din teren a fotbaliştilor care nu l-au impresionat, lucru recunoscut chiar de patronul roş-albaştrilor. 

Un exemplu a fost la Cluj, unde Becali a intervenit pentru ca Man să intre la pauză în locul lui Golofca: "Golofca? Doamne... O să-i zic lui Dică să nu-l mai bage deloc, să nu-l mai văd! Gata, l-a încercat destul! De acum va juca Man!". De altfel, Dennis Man a fost titluar în partida contra lui Dinamo. 

AICI poți urmări FCSB - Dinamo în format liveTEXT 

 

"Steaua face des și câte două înlocuiri imediat după pauză! Eu n-am mai văzut așa ceva la altă echipă!"
Florin Lovin, ex-fotbalist FCSB, actual impresar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.