Liga 1

Miriuţă primeşte un prim avertisment după derby-ul pierdut cu FCSB, 0-1: "Să fie atent la discurs!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 September 2017

Basarab Panduru, analistul TV Telekom Sport, a atras atenţia că Vasile Miriuţă ar trebui să-şi revizuiască discursul de la finalul meciurilor, după ce tehnicianul a lăudat prestaţia fotbaliştilor lui Dinamo, deşi "câinii" au pierdut cu scorul de 0-1 disputa cu FCSB.

"Miriuţă ar trebui să fie mai atent la discurs. Dacă spui că totul este ok şi că ţi-a plăcut, cred că o sa ai probleme. Mutu a fost mai aproape de adevăr. Din momentul în care s-au făcut schimbările, Dinamo nu a mai jucat nimic", a afirmat Panduru.

După derby, Miriuţă a lăudat atitudinea fotbaliştilor săi şi a afirmat că FCSB nu a fost cu nimic mai bună decât Dinamo. 

"Mă bucură atitudinea jucătorilor, au făcut exact ce le-am spus după doar două zile de antrenament. Atitudinea echipei îmi dă speranțe pentru jocul următor. Mi-am felicitat jucătorii, FCSB nu a fost cu nimic mai bună decât Dinamo", a fost declaraţia lui Vasile Miriuţă pentru sursa citată.

"Mi-a plăcut echipa timp de 50-60 minute, Vasile Miriuță va face o treabă bună și va reuși să prindă play-off-ul. Băieții au jucat, și-au creat ocazii. Atacanții trebuie să lucreze, să fie mai concentrați, să marcheze. Vreau mai mult de la Bokila, așa nu merge, nu e ok cum joacă" Adrian Mutu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.