Liga 1

Lecție greșită de muzică clasică predată de George Becali! Melomanul din Pipera a încurcat operele lui Verdi la finalul derby-ului cu Dinamo

Articol de Costin Ștucan  —  Monday, 25 September 2017

La finalul victoriei cu Dinamo, George Becali a ieșit triumfător în fața reporterilor. Din mers, văzând camerele de luat vederi, finanțatorul Stelei a început să cânte câteva măsuri dintr-o operă clasică, ținând măsura cu pumnul ridicat în sus:

“Cântați, gloria țării
Azi, e sărbătoaaaare
De departe vin,
bravi eroi ce-au învins pe dușmani”

Apoi au început să curgă întrebările despre meci și despre Alibec. La un moment dat, Becali a răbufnit: “Alibec să fie sănătos. Stă Steaua în Alibec? Mă, pe mine mă interesează de Alibec?! Eu cânt Traviata de Verdi și mă interează de Alibec?!”.

Melomanul George Becali a nimerit compozitorul, însă a încurcat opera clasică.

Ce a cântat finanțatorul FCSB erau câteva note din Marșul Triumfal din opera Aida, nicidecum din opera Traviata.

“La Traviata” a fost compusă de italianul Giuseppe Verdi și a avut premiera în 1853. Opera în trei acte a fost inspirată din viața unei copile de 13 ani, Rose Alphonsine Plessis, fugită de acasă și devenită prostituată la Paris.

“Aida” a fost compusă de Verdi în 1871 pentru a sărbători încheierea lucrărilor la Canalul de Suez. Acțiunea operei dramatice în patru acte este localizată în Egiptul antic și o are în prim-plan pe Aida, o sclavă etiopiană îndrăgostită de conducătorul de oști egiptean Radames.

Vezi video cu Gigi Becali cântând la finalul meciului cu Dinamo

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.