Liga 1

FOTO După ce a terminat cu achizițiile lui Dinamo, Dinu a cășunat pe un alt fotbalist din Liga 1: "E ca un grifon cu părul pe ochi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 September 2017

Deranjat de look-ul pe care îl afișează Alexandru Mățan, Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, l-a ironizat pe fotbalistul de doar 18 de ani al campioanei Viitorul. 

"Procurorul" a reacționat la finalul meciului Botoșani - Viitorul 1-0, în care Mățan a jucat din minutul 68, introdus în locul lui Țucudean. 

"Decadența umană nu cunoaște margini. Din păcate, din ce în ce mai mult, omul începe să se scălămbăie. E o combinație de a șoca care aduce mai mult cu ceea ce înseamnă calitățile incontestabile ale rasei canine. Seamănă mai mult cu un grifon, cu părul pe ochi, dar având și de la natură harul de a vedea prin păr.

Cred că răsfățatul ăsta mai mic care e mai preocupat să nu-i cadă reflectorul de la discotecă în ochi decât să vadă când vine mingea pentru a finaliza sau a pasa. Toți sunt tatuați pe mâine, pe picioare, pe gât, e dramatic.

Ființa umană este o ființă rațională, supusă mai mult instinctelor. Se îndreaptă mai mult spre regnul animalic. E o stare care s-a schimbă în istorie: decadența, șocul, apoi o nouă relansare. Șocul îl vom avea de trăit și este inevitabil", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.


*FOTO: Facebook Alexandru Mățan

Vezi și:EXCLUSIV Cornel Dinu i-a desființat pe străinii aduși la Dinamo: "Expirați și jalnici! Katsikas e lent chiar și pentru Sirtaki"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.