Nationala

Dragomir, contrat în direct pe subiectul Mutu: "Fugi, domne', de aici, vedeți-vă de treabă! Patalamaua se ia pe pile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 septembrie 2017

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține cu tărie numirea lui Adrian Mutu în funcția de director tehnic al echipei naționale. 

"Mutu trebuie să fie director tehnic la echipa națională. Merită toată atenția. Dacă ai minte și ai har, cum are el, e imposibil să nu reușești. Mutu are nume, e respectat, îl știe toată omenirea", a declarat Dragomir. 

"Mitică" a fost contrazis însă de Mihai Stoichiță, președintele comisiei tehnice a FRF, aflat în studioul TV Pro X:

"Mutu nu poate fi director tehnic, dar îi căutăm un loc la Federație, poate în funcția de manager sportiv".

Prezent și el în studio, fostul director sportiv al Rapidului, Cristi Costache, i-a zis lui Dragomir: "Oricum, lui Mutu i-ar trebui o patalama, ceva la mână care să-l recomande, ca să ocupe funcția de director tehnic".

Dragomir a ridicat tonul: "Fugi, domne', de aici, vedeți-vă de treabă! Ce patalama? Astea se iau pe bani, pe pile, în ziua de azi. Știu asta din practică". 

Cosmin Contra a plecat la FRF, ca antrenor principal al primei reprezentative, fiind șanse mari ca Adrian Mutu să-l urmeze pe "Guriță" într-o funcție în staff-ul administrativ. 

Actualul director general al dinamoviștilor este tot mai mult tentat să accepte un mandat la FRF, dar a rămas ca șefii Federației să-i aleagă o funcție.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.