Campionate

Scandal în Premier League după meciul Arsenal - WBA: "Arbitrul ne-a furat, iar Alexis Sanchez e un trișor"

FOTO: REUTERS

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 26 September 2017

Managerul lui WBA, Tony Pulis, l-a acuzat pe "centralul" Bobby Madley de neacordarea unui penalty și pe Sanchez de lipsă de fair-play în meciul Arsenal - West Bromwich 2-0 de luni seara. 

"Dubla" lui Lacazette (20, 67 penalty) i-a asigurat lui Arsenal o victorie lejeră în final, însă managerul lui West Bromwich Albion, Tony Pulis, o contestă vehement. Și pretinde că arbitrul Bobby Madley e principalul vinovat, imputându-i două decizii luate în debutul întâlnirii, la scorul de 0-0.

"Alexis Sanchez a simulat în marginea careului, iar în locul unui cartonaș galben a primit o lovitură liberă. E un trișor!", s-a plâns Pulis, nevoit să constate că "nu primești nicio răsplată dacă ești corect". Cel mai bun exemplu? Penalty-ul neacordat echipei sale în minutul 8, la faultul în careu al lui Mustafi asupra lui Jay Rodriguez. Madley a lăsat avantaj, însă Rodriguez a expediat balonul în bară.

VIDEO cu golurile

"Penalty-ul a fost clar! Iar Mustafi trebuia eliminat. Lumea spune că Jay a fost prea cinstit, dar știți ce se întâmplă când ești cinstit? Noi n-am mai primit o lovitură de la 11 metri de mai bine de-un an! Faptele sunt fapte și mă bucur că toți au văzut", a încheiat Pulis. Replica omologului Arsene Wenger? No comment. 

39 de meciuri consecutive
a adunat WBA în Premier League fără să i se fi acordat un penalty. Cea mai ghinionistă echipă dintre toate cele prezente în actuala ediție de campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.