Liga 1

Gest nemaiîntâlnit în Liga 1 » Ce vrea să le dea patronul lui Sepsi suporterilor FCSB-ului care vin la meci duminică

Dioszegi a creat în brutăriile sale cea mai bună pâine din România în 2017 / FOTO: Agerpres

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 septembrie 2017

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, le pregătește o surpriză de proporții suporterilor steliști care o vor însoți pe FCSB la meciul de duminică cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ora 20:30, duel ce va avea loc pe stadionul din Brașov. 

Patron al unei brutării, acesta a promis că le va oferi suporterilor steliști un uriaș kurtos kolacs (n.r. - desert, specialitate 100% secuiască), care va măsura aproximativ 15 metri. Acesta va fi preparat în ziua premergătoare meciului,  evenimentul având legătură cu Festivalul Deliciilor Dulci, ce va avea loc în acea perioadă la Sfântu Gheorghe.

"Ne-am gândit că ar fi un gest frumos să oferim acest kurtos kolacs, care sper eu că va avea peste 15 metri, suporterilor echipei Steaua Bucureşti care o să vină duminică la Braşov.

OSK o să aibă un meci extrem de interesant, la care acum trei-patru ani nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea avea loc. Vrem să donăm acest kurtos suporterilor echipei ca să simtă că noi suntem ospitalieri. Vrem să facem un gest frumos pentru că fotbalul nu este pentru conducători, e pentru suporteri. Conducătorii se mai schimbă, dar suporterii rămân fideli echipei până la moarte", a declarat patronul Laszlo Dioszgy, în cadrul unei conferințe de presă, conform Agerpres. 

"În urmă cu o lună, o lună şi jumătate, când am fost într-o deplasare într-o localitate, suporterii noştri au fost nevoiţi să bea apă de 26 sau 27 de grade la 3 lei paharul şi atunci am spus că noi vom încerca de acum înainte să fim ospitalieri cu toţi suporterii care vin la Braşov şi după aia la Sfântu Gheorghe, când vom juca meciurile pe stadionul nostru" Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

  • Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB va avea loc duminică, la Brașov. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.