Liga Campionilor

VIDEO Două momente de necrezut de la Dortmund - Real » Motivul "absolut ridicol" pentru care a luat galben Modrici + Gestul lui Ronaldo: "Gata, vine sfârșitul lumii!"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 September 2017

Real Madrid a învins cu 3-1 la Dortmund în grupele Ligii Campionilor (VIDEO AICI), golurile fiind înscrise de Bale, Ronaldo x2, respectiv Aubameyang.

1. În debutul partidei, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unei faze care i-a surprins chiar și pe fanii lui Real. Portughezul a pornit spre poarta lui Burki și, în loc să șuteze, a ales să-i paseze lui Bale, în stânga (VIDEO cu faza AICI). Galezul n-a ajuns la minge și balonul a fost trimis în corner de un apărător al lui Dortmund.

"E clar, gata, vine sfârșitul lumii dacă a pasat Ronaldo în loc să tragă el!", "Am nevoie de ochelari, chiar a pasat Ronaldo?", "Nu pot să cred ce văd!" au fost câteva mesaje de pe Twitter despre gestul lui Cristiano.

2. Apoi, în minutul 40 al partidei disputate în Germania, Modrici a încasat un cartonaș galben de la arbitrul olandez Björn Kuipers. Motivul l-a scandalizat pe croat, dar și pe căpitanul Realului, Sergio Ramos, care a protestat vehement: "Nu se poate, e absolut ridicol!". "Decarul" Realului a fost avertizat pentru că a numărat pașii de la locul executării unei lovituri libere până la zid, pentru a-i demonstra "centralului" că a pus zidul madrilenilor mult prea în spate. Kuipers i-a arătat însă imediat cartonașul galben pentru comportament nesportiv.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.