Liga 1

Becali l-a contrazis în direct la TV pe Ilie Dumitrescu: "Nu se poate ce vrei tu" » Ce i-a cerut fostul antrenor stelist lui Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 septembrie 2017

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, a declarat că Nicolae Dică ar trebui să aibă un prim 11 clar, pentru ca între jucători să apară relaţiile de joc şi pentru ca echipa roş-albastră să controleze meciurile.

"La ce lot are Dică, poate în orice moment poate să meargă pe principiul rotației, să folosească unii jucători în Europa League, alții în campionat. Totuși, văzând și analizând mai multe momente de joc ale echipei, cred că este timpul să se cristalizeze un nucleu de 8-9 jucători. Eu nu văd încă acest lucru la Steaua.

E normal să mai schimbi câte unul sau doi jucători. Asta se întâmplă la orice echipă. Dar prin aceste schimbări de la meci la meci, jucătorii nu pot crea acele relații de joc. Dică are la dispoziție o echipă cu jucători varloroşi, dar trebuie să controleze jocul, să aibă posesie, să subordoneze adversarul", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Imediat, Gigi Becali a intervenit şi a explicat de ce tehnicianul roş-albaştrilor nu poate face ce spune Dumitrescu.

"Nu sunt de acord cu ce spune Ilie. Principiul acesta, cu cristalizarea unui prim 11 nu e valabil la noi. Nu putem face asta. Noi jucăm din 3 în 3 zile şi trebuie să rulăm jucătorii. Nu apar nemulţumiri la mine la echipă. Nemulţumiri sunt doar dacă nu dau banii din contract, altceva nu există", a declarat Becali pentru sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.