Liga 1

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV » Două gesturi superbe după partida dintre Dinamo și Chiajna: "Îmi pare rău pentru voi"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Alin Grigore  —  joi, 28 septembrie 2017

Concordia Chiajna a învins-o aseară pe Dinamo în Ștefan cel Mare, scor 3-2, într-un meci restant din etapa a 11-a. La finalul partidei, doi dintre foștii jucători ai ”câinilor” care între timp au ajuns la formația ilfoveană au ieșit în evidență prin două gesturi superbe.

1. Marc a oferit tricoul dinamoviștilor

Fundașul central Andrei Marc a făcut o partidă bună în fața fostei sale echipe, iar la finalul jocului i s-a cerut de către suporterii din tribune să se întoarcă la Dinamo. Fotbalistul de 24 de ani a zâmbit și, în semn de respect față de fanii "câinilor", le-a oferit acestora tricoul său de joc de la Chiajna.

2 ani a jucat
Marc pentru Dinamo (2014-2016) și a marcat două goluri în Liga 1

2. Bawab: "Îmi pare rău pentru voi"

Atacantul Thaer Bawab a trecut și el pe la Dinamo, iar la final a venit să poarte o scurtă discuție cu câțiva suporteri dinamoviști. Deși n-a jucat decât 13 meciuri în Liga 1 pentru Dinamo, vârful iordanian a înțeles rapid că cel mai mult după înfrângerile "câinilor" suferă suporterii echipei și le-a transmis un mesaj acestora: "Pentru voi îmi pare rău! Chiar meritați tot ce-i mai bun".

Bawab a ajuns la Chiajna în toamna acestui an după ce a fost îndepărtat de echipă de Cosmin Contra. Iordanianul n-a marcat niciun gol în tricoul alb-roșu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.