Europa League

FOTO Duckadam, ironic înainte de meciul cu Lugano: "Va interzice CNA meciul? Joacă Steaua București, iar UEFA recunoaște asta"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 septembrie 2017

FCSB joacă în această seară pe terenul lui Lugano, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru etapa a doua din grupele Europa League. 

Cu șapte ore înainte de startul meciului, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al echipei roș-albastre, a postat pe contul personal de facebook o fotografie cu fanionul oficial al disputei din această seară. 

Elvețienii numesc echipa românească Steaua București, nu FCSB, așa cum au stabilit instanțele judecătorești din țara noastră. Duckadam a salutat decizia elvețienilor, postând un mesaj ironic pe facebook, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a fost sesizat recent ca urmare a faptului că mai multe televiziuni au continuat să o prezinte pe FCSB drept Steaua.

"Pe fanionul meciului de diseară din Europa League scrie clar: FC Lugano - FC Steaua București. Va interzice CNA meciul? Diseară joacă Steaua București, UEFA recunoaște", a scris Duckadam pe facebook.

În luna decembrie a anului trecut, George Becali a pierdut definitiv procesul cu CSA și nu mai are dreptul să folosească numele Steaua București.

Cum va arăta FCSB cu Lugano, după ultimul anunț al lui Becali: 

Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, J.Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere

Rezerve: A. Vlad, Larie, L. Filip, Man, Golofca, Fl. Coman, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

  • Lugano - FCSB e azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport și Pro X. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.