Nationala

EXCLUSIV Primele impresii ale secundului lui Contra după ce a fost să-i vadă pe Stanciu și Chipciu: "Trebuie să țină cont de asta în relația cu selecționerul"

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 28 septembrie 2017

Secundul lui Cosmin Contra la echipa națională, Adrian Mihalcea, a fost aseară la partida dintre Anderlecht și Celtic, scor 0-3, pentru a-i urmări pe Nicolae Stanciu și Alex Chipciu. 

Primul a jucat mai bine de jumătate de oră, în timp ce al doilea a fost integralist. A explicat pentru GSP.RO ce le-a transmis acestora și cum a fost întâlnirea cu ei. 

"M-am întâlnit cu Chipciu și Stanciu după meci. Am stat puțin de vorbă, pentru că ei erau în programul echipei. Nu erau nici într-o dispoziție foarte bună după eșecul cu 3-0.

Le-am transmis din partea lui Cosmin câteva lucruri interne, chestiuni de organizare și profesionale. Câteva lucruri de care vor trebui să țină cont în relația cu Contra.

Stanciu mi s-a părut foarte pozitiv, e realist, știe la ce se așteaptă lumea de la el și are în continuare ambiția de a reuși.

Important e că Alex a jucat 90 de minute pentru că selecționerul își dorește să aibă la dispoziție fotbaliști care joacă la echipele de club", a zis Adrian Mihalcea pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.