Liga 1

Vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere! Discuții chiar în aceste zile: "Lăsați-mă să vă ajut"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Friday, 29 September 2017

Vasile Miriuță le-a transmis jucătorilor că îi așteaptă la discuții pentru a remedia atmosfera negativă din vestiar.

Vasile Miriuță a venit de o săptămână la Dinamo și deja este copleșit de situația din Ștefan cel Mare. Pe lângă lipsa pregătirii fizice și a rezultatelor, vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere, fiind împărțit în două tabere. Prima este formată din fotbaliștii români, a doua din străini.

Conform surselor din anturajul echipei, antrenorul de 49 de ani a sesizat acest lucru și le-a ținut un discurs jucătorilor ieri, la o zi după înfrângerea cu Chiajna: "Eu am venit de o săptămână aici și nu am de unde să știu ce vă supără. Se vede că atmosfera nu e bună și trebuie neapărat să schimbăm asta. Veniți la mine cu orice supărare aveți, chiar și extra-fotbal, și fac tot ce pot pentru a vă ajuta. Am fost și eu fotbalist și înțeleg că poate vă e frică să nu vă judec dacă ieșiți în față, așa că vă propun să vă strângeți toți la RIN, fără mine, luați cina și discutați tot ce aveți pe suflet. Apoi să vină căpitanii la mine cu toate problemele voastre pentru a le remedia și pentru a forma cu adevărat o echipă!"

Contra le ținea partea

Cele două tabere nu se mai agreează din perioada Cosmin Contra, actualul selecționer fiind mereu de partea expaților, mai ales a celor aduși de el. La fiecare rezultat negativ, "Guriță" i-a scos mereu țapi ispășitori pe români și i-a menajat în special pe vorbitorii de spaniolă. Mai mult, românii cu salarii mici și medii au fost foarte deranjați de venirea unor jucători cu salarii foarte mari, cum ar fi Juan Albin și Jeremy Bokila, fotbaliști care au dezamăgit crunt în Ștefan cel Mare. Primul a încasat 15.000 de euro pe lună și a plecat după doar 4 meciuri. Bokila este remunerat cu 5.000 de euro mai puțin decât uruguayanul plecat în dizgrație. Congolezul a jucat trei partide, dar n-a marcat niciun gol.

este media notelor GSP ale lui Albin, cea mai mică din întreaga echipă

50.000 €este comisionul plătit de Ionuț Negoiță impresarului lui Albin

 

"De ce lucrurile merg prost la Dinamo? Cred că şi din cauză că străinii nu sunt uniţi cu românii. Dar şi noi am greşit pentru că nu am ştiut să fim mai uniţi"
Claudiu Bumba, mijlocaș Concordia Chiajna

"M-am obişnuit cu ce se întâmplă la Dinamo. Cred că suntem mai rău ca anul trecut şi la ceea ce se joacă nici nu am pretenţii la play-off. E pierdere de timp"
Claudiu Vaișcovici, ex-atacant Dinamo

"Negoiță e înconjurat de hahalere!"
Fostul mare atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, a comentat situația actuală din Ștefan cel Mare: "Ne-am lămurit și cu domnul Negoiță, a început vreo cinci proiecte și n-a ieșit niciunul. S-a înconjurat doar de hahalere care îl papă de bani. Dai un mijlocaș ca Nistor pentru că vrea Albin numărul 10. În momentul în care Albin a plecat trebuia încolonarea în spatele lui și a lui Contra și Mutu. Îl aduci pe Anton, care nu voia să vină, și îl dai pe Busuladzici, care juca, ce să mai zic?", a spus Cleo la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.